Mute in brass instrument
Over Dem-Bro

[ Ervaringen van gebruikers van Dem-Bro producten ]

Dem-Bro bestaat sinds 2001, en is eigenlijk uit 'nood' geboren. De brassband Constantijn Huygens waar de eigenaar van Dem-Bro lid van is, had Peter Gane dempers nodig. Deze dempers zijn echter een tijd lang niet gefabriceerd. Daarom is besloten deze zelf te maken. Na lang gezocht en uitgeprobeerd te hebben is uiteindelijk het kwalitatief hoogstaande materiaal gevonden waar onze dempers nu nog steeds van gemaakt worden. Zo ontstond een nieuw product, waar in de wandelgangen veel vraag naar is. Onze dempers spelen makkelijk en hebben dezelfde klank en uiterlijk als de Peter Gane dempers.

De brassband Constantijn Huygens maak nu nog steeds met veel plezier gebruik van deze dempers. Daarnaast hebben we heel veel positieve reacties mogen ontvangen van mensen die onze dempers hebben uitgeprobeerd. Daarom is besloten deze dempers te koop aan te bieden.

Inmiddels liggen onze dempers bij een aantal bedrijven te koop. Ook is het mogelijk via deze site dempers te kunnen bestellen.

Als u of uw vereniging toe is aan nieuwe dempers, of als u meer informatie over onze producten wilt, kijkt u dan gerust rond. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact met ons op via de pagina contact.